per compartir reflexions, pensaments, teories, sensacions, sentiments, dubtes, creacions... al voltant de l'apassionant món del llenguatge humà i de les llengües.

logopèdia

Intervenció naturalista: logopèdia infantil (0-4 anys) / Perspectiva que analitza com estan funcionant els torns comunicatius entre els pares i fill/a i a partir d'aquí treballa sobre els aspectes que es poden modificar o potenciar, fa conscients als pares de la importància del seu llenguatge i comunicació per poder ajudar el seu fill a desenvolupar el llenguatge // Si esteu interessats a conèixer millor aquest tipus d'intervenció, no dubteu a posar-vos en contacte amb mi: estela.bayarri@gmail.com

Com millorar el llenguatge i la parla dels fills

El meu fill parla prou per l'edat que té?
Està bé que el corregeixi quan fa errors?
És normal que no pronunciï encara bé la "r"?
...

Aquestes i moltes preguntes més ens les fem els pares de nens petits. Si voleu tenir una visió del que és "normal", de si és bo corregir o no, de conèixer les etapes normals del llenguatge i de l'adquisició dels fonemes, i estratègies per potenciar una bona comunicació, contacteu amb mi! estela.bayarri@gmail.com


Descripció
Si voleu MILLORAR LA COMUNICACIÓ AMB ELS VOSTRES FILLS PETITS i ajudar-los amb DESENVOLUPAMENT DEL LLENGUATGE I LA PARLA, contacteu amb mi. Edats dels fills d'1 a 5 anys, etapa de plena adquisició i desenvolupament del llenguatge.
Els adults ens adaptem al llenguatge dels nens i els ajudem implícitament en el seu desenvolupament. Malauradament, hi ha pares, mestres, adults en general, que no adrecen una comunicació equilibrada que assegura i fonamenta l'adquisició i el desenvolupament correcte del llenguatge del nen. Fan discursos més invasius, que ocupen els espais comunicatius del nen, que no respecten el torn. Aquestes conductes poden desencadenar en un nen que no parla prou (o gens).
La perpectiva Naturalista es basa en veure com estan funcionant els torns comunicatius entre els pares i el nen, i a partir d'aquí trobar quins aspectes es poden modificar, canviar o eliminar i fer conscients de quins aspectes estan funcionant i potenciar-los. Això es pot aplicar en tot moment, fent qualsevol activitat quotidiana, no requereix de cap situació específica.
Si esteu interessats a conèixer millor aquest tipus de perspectiva, i com us pot ajudar per a comunicar-vos millor amb els vostres fills i ajudar-los en el desenvolupament del llenguatge, escriviu-me. Sóc logopeda infantil i lingüista i em vaig especialitzar en llenguatge natural (Intervenció Naturalista) quan treballava en un centre d'atenció precoç. 
Què inclou el preu de l'activitat?
Parlarem de llenguatge infantil des de la perspectiva naturalista, avantatges i estratègies.
Veurem amb els vostres fills situacions que afavoridores del llenguatge i la parla.
Valorarem el llenguatge dels vostres fills i donaré algunes pautes, recomanacions i referències.
Cal que vingueu amb els vostres fills (d'1 a 5 anys).
Especialment indicat si els vostres fills tenen algun tipus de dificultat de llenguatge i/o parla: algun so/fonema que no diuen bé, paraules que els costa, no parlen prou...? 
Uniu-vos també al grup de Meetup!