per compartir reflexions, pensaments, teories, sensacions, sentiments, dubtes, creacions... al voltant de l'apassionant món del llenguatge humà i de les llengües.

Camden-Gràcia

Camden-Gràcia, serveis de traducció i correcció professional[en English below]
[en castellano a bajo]
Som una parella nativa bilingüe català/castellà i natiu anglès que oferim traduccions i correccions de textos ràpides, eficients i completes.

L'Estela és llicenciada en Lingüística, amb diferents cursos d'especialització en correcció professional (en català i en castellà), amb el nivell D de català i amb àmplia experiència. És també professora d'espanyol i català per a estrangers i logopeda.

El Martyn és llicenciat en Literatura Anglesa i Filosofia, amb el CELTA (certificat per a l'ensenyament d'anglès per a adults) i amb molts anys d'experiència ensenyant anglès a Barcelona. Abans de viure a Barcelona, va treballar en el departament de Comunicació en algunes organitzacions importants del Regne Unit.

L'Estela i el Martyn tenen experiència en correccions de textos i traducció de tot tipus de documents; des de tesis acadèmiques fins a pàgines web de diverses empreses.

Treballant junts som capaços d'oferir i assegurar un alt nivell de precisió.

Oferim:

-Traduccions d'anglès a català/espanyol.

-Traduccions de català/espanyol a anglès.

-Traduccions de català a espanyol.

-Traduccions d'espanyol a català.

-Correcció professional de textos en anglès.

-Correcció professional de textos en català/espanyol.

-Preus ajustats i competitius.

-Referències i testimonis dels nostre clients.


Esperem treballar amb tu! estela.bayarri@gmail.com

...
We are a native Catalan/Spanish and native English couple offering fast, efficient and thorough Translation and Proofreading services.

Estela is a qualified Linguist and has undergone extensive training, including Professional Correction in Catalan and Spanish. She is a Spanish/Catalan teacher and a former speech therapist.

Martyn has a Masters degree in English Literature, a CELTA (Certificate in English Language Teaching for Adults) qualification and many years experience teaching English in Barcelona. Before relocating to Barcelona he worked in Communications roles in important UK organisations.

Estela and Martyn have experience proofreading and translating all types of documents; from academic dissertations to websites for personal trainers.

By working together we are able to ensure a high level of accuracy.

We offer:

-English to Catalan/Spanish translation

-Catalan/Spanish to English translation

-Catalan to Spanish translation

-Spanish to Catalan translation

-English proofreading

-Catalan/Spanish proofreading

-Competitive rates.

-References and testimonials from satisfied clients available on request. 
 
We look forward to working with you!
 estela.bayarri@gmail.com

...
Somos una pareja nativa bilingüe catalán/castellano y nativo inglés que ofrecemos traducciones y correcciones de textos rápidas, eficientes y completas.
Estela es licenciada en Lingüística, con varios cursos de especialización en corrección profesional (en catalán y en castellano), con el nivel D de catalán y amplia experiencia. Es también profesora de español y catalán para extranjeros y logopeda.
Martyn es licenciado en Literatura Inglesa y Filosofía, con CELTA (certificado para la enseñanza de inglés para adultos) y con muchos años de experiencia enseñando inglés en Barcelona. Antes de vivir en Barcelona, trabajó en el departamento de Comunicación de algunas organizaciones importantes del Reino Unido.
Estela y Martyn tienen experiencia en correcciones de textos y traducciones de todo tipo de documentos; desde tesis académicas hasta páginas web de varias empresas.
Trabajando juntos podemos ofrecer y asegurar un alto nivel de precisión.
Ofrecemos:
-Traducciones de inglés a catalán/español.
-Traducciones de catalán/español a inglés.
-Traducciones de catalán a español.
-Traducciones de español a catalán.
-Corrección profesional de textos en inglés.
-Corrección profesional de textos en catalán/español.
-Precios ajustados y competitivos.
-Referencias y testimonios de nuestros clientes.
¡Esperamos trabajar contigo!
estela.bayarri@gmail.com